Anca Serea, criticată de proşti după ce s-a aflat că e însărcinată a cincea oară. Răspunsul vedetei e unul calm şi plin de înțelepciune

Anca-serea

Anca Serea a „incendiat” showbiz-ul românsc cu vestea pe care a răspândit-o recent: şi anume, că va deveni mămică pentru a cincea oară. Cu toate că această veste este un prilej bun de sărbătoare, prietenii virtuali ai vedetei s-au împărţit în două tabere şi au iscat un adevărat scandal pe reţelele de socializare, relatează romaniatv.net.

În ziua în care a implinit 35 de ani, prezentatoarea TV a mărturisit că este însărcinată în 7 luni şi urmează să nască în aprilie cel de-al 5-lea copil al său.

Cititi si: Prima fotografie publică a celui de-al cincilea copil al Ancăi Serea este ecografia la 7 luni de sarcină!

Vestea i-a şocat peste măsura pe prietenii virtuali ai Ancăi Serea şi ai soţului ei, Adi Sînă, care au început să o critice dur pe viitoarea mămică, acuzând-o chiar ca e pocăită şi că va face câţi copii îi va da Dumnezeu, dar şi că nu are altă ocupaţie.

Contactată telefonic de către cei de la WoWBiz.ro, Anca Serea le-a oferit răutăcioşilor un răspuns extrem de diplomat: „Respect părerea celor care intră, citesc şi comenteză la postări, pe paginile mele de socializare sau pe site-ul meu. Legat de viaţa mea privată pot să spun că sunt un om foarte credincios, cred în Dumnezeu şi trăiesc cu gândul să-L mulţumesc. Cred în puterea Sa, pentru că El mi se arată în fiecare zi prin toate lucrurile pe care ni le trimite. Şi dacă aş face parte din alt cult, nu mi-aş permite să comentez religia altora. Fiecare este liber să aleagă cum trăieşte. Despre noi se ştie unde ne-am cununat, unde ne-am botezat copiii şi unde mergem să ne împărtăşim”.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.