Carmen Harra – Un proroc mincinos al zilelor noastre

carmen harra

Ce spune Biblia despre numerologia ”prorociţei” Carmen Harra?

Carmen Harra s-a făcut vedetă mai ales pentru discuţiile care le întreţine cu sufletele celor morţi (ex. Mădălina Manole). Vorbitul cu morţii este o practică categoric condamnată de Dumnezeu în Biblie. El a spus:După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora. Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău. Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronomul 18:9-14)

Şi ca să înţelegem cât de grav este acest păcat, am găsit de cuviinţă să mai citesc şi această lege dată de Dumnezeu poporului Israel şi lăsată în Cuvântul Său.

Dar dacă un om sau o femeie cheamă duhul unui mort sau se îndeletniceşte cu ghicirea să fie pedepsiţi cu moartea; să-i ucideţi cu pietre: sângele lor să cadă asupra lor.” (Leviticul 20:27)

Nu doar Carmen Harra apelează la această practică. Sunt şi mulţi alţii, doar că Carmen Harra a învăţat cum să exploreze la maxim această practică păcătoasă pentru aşi face nume şi pentru a duce multă lume în eroare.

Numerologia practicată de Carmen Harra face parte din aceeaşi categorie de lucruri interzise de Dumnezeu pentru că este făcută cu scopul ghicirii, vrăjitoriei şi vestirii viitorului şi se plasează sub aceeaşi condamnare.

Încetaţi să mai credeţi în profeţii false ca cele spuse de Carmen Harra. Începeţi să studiaţi Sfintele Scripturi (Biblia) şi alegeţi să trăiţi doar prin credinţă în Domnul Iisus Hristos. Aşa să vă ajute Dumnezeu.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. 2 mai 2016

    […] Sursa: ganduridinierusalim.com […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.