Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE! Este oficial: copii români luați cu forța de lângă familii de Barnevernet au fost abuzați de pedofili

barnevernet-copii-abuz

Norvegia este zguduită de un scandal de amploare, după ce s-a descoperit o uriașă rețea de pedofili. Conform lui George Alexander, printre victime se află înclusiv copii români luați în mod abuziv de Barnevernet, organizație ce se ocupă cu protecția copiilor.

George Alexander este cunoscut pentru lupta pe care a dus-o cu Barnevernet, dând publicității abuzurile Serviciului de Protecție a Copilului din Norvegia.

Iată ce spune George Alexander pentru ActiveNews:

„După cercetări minuțoase care au durat câteva luni de zile, poliția norvegiană a descoperit, împreună cu FBI, o rețea uriașă de pedofili cu ramificații în întreaga Europă. Materialele confiscate, în special cele electronice, sunt într-o cantitate impresionantă.

S-a lucrat în cel mai mare secret, 25 de polițiști norvegieni au lucrat la acest caz. Date sunt îngrozitoare. Este vorba despre copii care au fost abuzați sexual, chiar și bebeluși. Poliția a confiscat date care arată că pedofilii planificau chiar și pe copii nenăscuți. Probele arată că unul dintre aceștia planificase abuzul sexual al propriului copil care nu era născut.

Sunt foarte mulți oameni implicați în această rețea de pedofilie, printre care doi parlamentari, unul de la Partidul Conservator, celălat de la Partidul Pașii Progresului. Sunt de asemenea ingineri, juriști, chiar și un polițist. S-ar putea să fie și angajați ai Barnevernet, ai Protecției Copilului. Datele sunt uluitoare, numai în Districtul de Vest, în jurul orașului Berge, sunt 5.500 de pedofili care utilizau această rețea.

Am date de la părinți români care certifică faptul că o parte din copiii români luați în mod abuziv de Barnevernet au fost abuzați sexual. În acest moment nu pot să dau astfel de date pentru că părinșii doresc să se adreseze justiției. Atunci când profesioniști precum medici și psiholgi certifică aceste bănueili, este vorba de niște abuzuri, niște atrocități împotriva copiilor români aflați în străinătate”, a spus Alexander.

Ipoteza că Barnevernet răpește copii din sânul familiei pentru a-i da rețelelor de pedofili a mai fost vehiculată și în timpul cazului Bodnariu. Instanțele norvegiene au dat dreptate familiilor Bodnariu și Nan, care și-au primit copiii înapoi, după procese îndelungate.

Aceste familii de români nu sunt singurele cărora le-au fost luați copiii de către Barnevernet, numărul acestora fiind mult mai mare.

Mai multe pe activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Eu spune:

    V-as sugera sa faceti un control,cei din protectia copilului ,la scta religioasa Armata Salvari,acolo vad fragvent multi copii multi.Am intrebat si au spus ca poti lasa acolo copii gratuit,,Sunt o secta din Norvegia,,foarte ascunsa si dubioasa.nu trebuie sa se duca acolo ,,ei sunt aici .Atentie parinti pe unde va lasati copii.Clacirea ,sau cladirile ca sunt 2,sunt pe strada Grozovici ,in spatele spitalului Colentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.