Legătura dintre un băiat şi o fată care nu e în perspectiva căsătoriei, nu trebuie să existe

prieteni

Nu putem spune că orice prietenie trebuie să se sfârşească cu o căsătorie; respectiva prietenie trebuie să se sfârşească, însă în momentul în care ajungem la concluzia că nu va avea ca final căsătoria.

Legătura dintre un băiat şi o fată care nu e în perspectiva căsătoriei, nu trebuie să existe. Desigur, nu putem spune că orice prietenie trebuie să se sfârşească cu o căsătorie; respectiva prietenie trebuie să se sfârşească, însă în momentul în care ajungem la concluzia că nu va avea ca final căsătoria. Spunem asta pentru că într-o prietenie se pierd sau se câştigă multe lucruri; se câştigă dacă respectiva prietenie se finalizează într-o căsătorie şi se pierd (inclusiv sentimente – să zicem că se subţiază) şi se ajunge chiar şi la rutină, în cazul în care se întemeiază relaţia pur şi simplu pentru a nu se plictisi cei doi.

(Părintele Nicolae Tănase, Soț ideal, soție ideală, Editura Anastasis, 2001, p. 106) | doxologia.ro

Article By :

2 thoughts on “Legătura dintre un băiat şi o fată care nu e în perspectiva căsătoriei, nu trebuie să existe

  1. Mă scuzați că pun această întrebare aici, dar trebuia să o pun și este un pic conectată cu articolul. Eu și iubita mea suntem românce, dar ne-am mutat în America pentru a câștiga bani cât să trăim. Eu lucrez iar ea caută o slujbă. Ea e foarte credincioasă și un om foarte bun, și vrea să mergem împreună la biserică. Eu nu prea sunt sigură, nu de alta, dat biserica are o reputație proastă în ceea ce privește atitudinea față de lesbience. Dumneavoastră cum ați reacționa dacă un cuplu de lesbience ar intra în biserică?

    1. Ar trebui sa fiti primite cu ingaduinta. Păcatul trebuie infierat, nu persoanele. Daca prietena e credincioasa, mai e o speranta pentru voi. Domnul sa va vegheze pasii si gândurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *