MIRACOL în spital. O fetiță în pragul morții și-a REVENIT după ce o LUMINĂ ALBĂ și-a făcut apariția

Angel

Chelsea Banton s-a nascut prematur si cu probleme de dezvoltare. S-a luptat intreaga ei viata cu probleme grave de sanatate. La o varsta foarte frageda a fost internata in spital cu pneumonie, hidrocefalie, infectii virale ce-i puneau viata in pericol si retentie de fluide. La 14 ani a facut din nou pneumonie, infectia fiind atat de grava incat aproape a ucis-o, scrie aktual24.ro.

Chelsea a stat in spital, pe aparate, timp de 7 saptamani, medicii fiind convinsi ca nu va supravietui. Colleen, mama lui Chelsea, a luat intr-un final decizia de a opri aparatele si de a lasa natura sa-si urmeze cursul.

„Ne-am rugat in fiecare zi, fiica mea mai mare, eu si Chelsea”, spune Colleen. „Ne-am rugat pentru un miracol. Am vrut sa fac voia Domnului. Si am simtit ca a fost a mea timp de 14 ani, dar a venit timpul sa mearga in Rai si va fi vindecata.”

Insa, cand medicii au deconectat-o pe Chelsea de la aparatele care o tineau in viata, cineva din personalul spitalului a vazut ceva ciudat pe o camera de securitate: o lumina intensa, alba, ce s-a manifestat langa usa adolescentei muribunde.

Intr-o ora, Chelsea a inceput sa isi revina in mod miraculos. Colleen a vazut inregistrarea si in inima ei a stiut ca a fost un inger. Fiica ei fusese salvata de interventia divina.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.