Povestea băieţelului dispărut care spune că a supravieţuit două nopţi în pădure pe un frig pătrunzător datorită unui urs

Casey Hathaway, un băieţel de trei ani, a supravieţuit miraculos în cele trei zile de dispariţie datorită „amicului său din pădure“, un urs, relatează presa americană.

Dat dispărut marţi, după ce s-a jucat în grădina buncicii sale împreună cu doi copii, Casey Hathaway a fost găsit abia joi spre vineri seară într-o stare de „uşoară hipotermie“ la minus şase grade Celsius.

Eforturile pentru găsirea lui au fost imense, implicând poliţişti, elicoptere, drone şi numeroşi voluntari într-o pădure plină de urşi bruni. Mulţi nu mai credeau că poate fi găsit, iar căutările au fost întrerupe din cauza vremii nefavorabile. Într-un final, a fost găsit plângând de o mână de oameni convinşi că mai e în viaţă. Fiind întrebat cum a reuşit să reziste frigului pătrunzător, băieţelul a declarat că a fost ajutat de un „amic din pădure“, şi anume un urs, care i-a stat alături.

Cu toate că nu crede în această versiune, şeriful regiunii a comentat: „Este un supravieţuitor. Salvatorii au fost nevoiţi să urmeze un drum plin de tufişuri şi cu apă care le ajungea până la brâu. (…) A scăpat doar cu câteva zgârieturi şi nu a cerut decât apă şi pe mama sa“. „El spune că şi-a petrecut timpul cu un urs în cele două zile. Dumnezeu i-a trimis un prieten pentru a-l ţine în siguranţă. Miracolele chiar se întâmplă“, a comentat o mătuşă de-a micuţului pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.