Profeția cutremurătoare a părintelui Elpidios: „După panica și războiul din Siria se va afișa antihristul”

Într-adevăr viziunile parintelui Elpidios pentru venirea lui Antihrist ne da fiori. Evoluțiile dramatice din Egipt, invazia iminentă a Siriei, și disputele dintre Israel și Iran vor sta în etapa de pregătire pentru apariția profetului fals va aduce la o presupusa pace in lume … .

Mai jos este extras relevant dintr-un discurs recent al Parintelui Elpidios la 6 august 2013 (un exemplu de inainte vedere cu privire la intenția de invazia americana din Siria), care literalmente spune totul:

“În această mizerie patru state mari vor crea panică si un război generalizat se apropie . Și aceste patru state sunt Israel, Iran, Egipt și Siria.

Aceste patru , state vor crea noi date pentru aspectul final al venirii lui Antihrist.Antihristul prin proprii sai liderii va crea două noi state, care vor fi conduse de lideri încăpățânati și puternici, care se vor ciocni. Cele două state se vor ciocni si va începe să degenereze în război care se va extinde astfel încât să atingă si pe cei neimplicati.

Atunci se va vedea ca din conflictul celor 2 state vor fi nevoiți să înceapă să se vorbească despre pace.De nicăieri, de la Est va veni, veți vedea o persoană atât de puternica, atât de inteligenta, atât de diabolica de înțeleapta, atât de fermecătore, avand posibiliati financiare, un foarte bun negociator. Și această persoană prin negociere va fi capabila in a echilibra reacțiile statelor și acesta va duce la prima pace. Când va veni această primă pace în acest conflict patru state vor juca un rol important pentru venirea lui Antihrist. Siria, Israel, Egipt și Iran. de acolo se va raspandi in reacție și in celelalte state și de nicaieri va veni Antihristul, care va fi tot ceea ce am spus, absolut fermecător, cu umor, cu aparenta bunăvoință iari apoi va fi capabil de a opri războiul. Va fi primit ca un prinț al păcii, mass-media și toți liderii de atunci accepta acest lucru ca o personalitate de top.il vor chema în toate statele pentru a tine discursuri, să-l întâlnească și sa i se supuna va fi promova încet ,încet ca lider mondial. Bisericile vor fi într-o situație grea ,devastate de mai multe scandaluri și multe conflicte vor striga sa devina una cu Antihristul.Proorocul mincinos va spune lumii că el este adevăratul lider. Antihristul NU va veni atunci să predice religia lui Dumnezeu, ci a omului. Religia umanitara va predica. Acesta subliniază conceptul de Dumnezeu, dar in sensul de om. El va vorbi despre conceptul ca omul poate deveni Dumnezeu. Si voi spuneti ca sunt Dumnezeu. eu sunt liderul! Se va accepta tot ce este indecent si care nu există în Biblie, il vor accepta toți ca un membru de bază și lider iar proorocul mincinos va cere tuturor credincioșilor care se vor supune și altor biserici sa fie subjugati de el. Antihristul va inputernici Vaticanul ca autoritatea absolută în toate celelalte biserici, toate religiile și toate confesiunile. Apoi, va începe cea mai mare persecuție a crestinismului suferită vreodată. “

Sursa: http://ortodoxianeamului.wordpress.com/2014/05/12/parintele-elpidios-dupa-panica-si-razboiul-din-siria-se-va-afisa-antihristul/

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.