Uniunea Europeana ne OTRAVESTE cu un nou “E”!

Uniunea-Europeana

Cum are grija UE de sanatatea noastra ! Uniunea Europeana ne OTRAVESTE cu un nou “E”! Va fi introdus in multe alimente si bauturi! Comisia Europeana a dat verde la folosirea “E-ului” advantam, care are rol de indulcitor concentrat pentru multe alimente si bauturi. UE nu conteneste sa ne uimeasca in privinta dorintei ei de a ne distruge sanatatea. In acest caz, au avizat pentru utilizare, o substanta toxica, numita “advantam”, care va purta numele de “E 969″.

Produse cu advantam

Potrivit regulamentului adoptat de Comisia Europeana pe 14 mai, advantamul va putea fi folosit de producatori, printre altele, in produse lactate fermentate aromatizate, inclusiv produse tratate termic;inghetata,fructe si legume conservate in cutii sau borcane, preparate din fructe si legume, cu exceptia compoturilor, gemuri, jeleuri, marmelade,piure de castane, produse din cacao si ciocolata, guma de mestecat sau cereale pentru micul dejun, bere, sosuri,nectaturi de fructe ori bauturi aromatizate.

Ce este advantam

Advantam este un produs sintetic realizat ca urmare a unor reactii chimice, este realizat sub forma unui praf alb-galbui si poate fi de 100 de ori mai dulce decat larg folositul aspartam si aproximativ 37.000 ori mai dulce decat sucroza. Produsul a fost evaluat de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara, institutie care si-a exprimat avizul in urma cu un an, iulie 2013. | Facebook

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.