VIDEO. Românul care a văzut Raiul și iadul (poveste tulburătoare)

El este românul care a văzut Raiul și iadul

Urmariti cu atentie povestea reala a unui roman care, in urma unui accident cumplit de masina, spune ca a vazut Raiul si iadul, iar pentru acest lucru are si dovezi. Marius a stat 15 zile in coma, timp in care medicii nu i-au dat nicio sansa. Un tir de 30 de tone a intrat in plin in autovehiculul pe care il conducea. Continuarea in materialul de mai jos:

Article By :

20 thoughts on “VIDEO. Românul care a văzut Raiul și iadul (poveste tulburătoare)

  1. Sa ne rugam unul pentru celalalt, sa chemam mare mila Lui Dumnezeu ca sa ne lumineze pe toti si sa crestem fii ai LUI !!! Hristos in mijlocul nostru !

  2. Asa zicea lumea nebuna si despre Octavia paler.ca apare mereu mort de beat desi el suferise un atac cerebral.cand ai o lovitura la cap ai si unele mici dificultati de exprimare.dar cum dracu intuneca mintea multora…intuneca si pe a ta.

 1. Acest om are dreptate. Dumnezeu există și prin mare mila Lui ne mai dă timp să ne trezim din lenevia sufletească și să-i cerem ajutorul întru totul. Trupul este efemer și sufletul veșnic. Sper că mulți se vor trezi din indiferența asta și vor face ceea ce este bine.
  P.S Să ne ferim de eretici, căci sunt lupi in blană de oaie. Ortodoxia este calea adevărată.
  Doamne ajută!

  1. Salut, de ce tot zici ca Dumnezeu exista, nu trebuie sa tot repetati asta, doar sa ne convingi, daca exista, asta o stiau toti oamenii, nu mai era nevoie de afirmatii de genu tau, parca incerci sa convingi fortat, nu e nevoie de convingere pentru existenta, ea exista pur si simplu prin ea. Si insusi Dumnezeu nu cred ca i-ar pica bine daca ar vedea atati oameni care nu cred, ar face ceva sa le arate cu adevarat de existenta lui. Daca intelegi inseamna ca nu ai inteles, si daca nu ai inteles atunci inseamna ca ai inteles. Intelegi 🙂

 2. Ce ortodoxie,frate?astea sunt nimicuri.Ce spune el 40%este adevarat,restul e minciua.Sa ne trezim:omul se roaga la Dumnezeu,in Duh si Adevar.—Cu spusele lui atata lume prosteste,si cata lume inseala,cu toate icoanele ale ce sunt??MINCIUNI numai MINCIUNI…

 3. cred ca marius are dreptate..fara dumnezeu n-am exista…si multe,multe altele…trebuie sa ne rugam neincetat…zi si noapte!!!si la bucurii…si la necazuri!!!

 4. Noi nu aveam cum sa-l cunoastem pe Dumnezeu daca El insusi nu dorea sa ni se se descopere prin Iisus Hristos.Dar a dorit, si ni s-a descoperit.A venit in trup, ochii cei orbi l-au vazut, urechile cele surde l-au auzit si unele maini chiar l-au atins.Ar trebui sa fim recunoscatori pentru acest privilegiu si in acelasi timp aceasta minune si sa-L cinstim cum se cuvine.Multumim Doamne ca ni te-ai aratat si inca ni Te arati.

 5. Declara lucruri gresite,de exemplu,despre cum se face corect Sf. Cruce.Da,se face cum spune el,dar nu spui ce spune el.Sf. Cruce se face in numele Tatalui,Fiului si Duhului Sfant,atat.Se vede ca nu e beat,asa vorbeste dupa accident.Steluta de pe umarul Maicii Domnului el spune ca e cruce,nu e cruce,asa se picteaza Maica Domnului,sunt niste canoane dupa care pictezi si stelutae e si pe celalalt umar si semnifica ceva,nu mai stiu ce,dar nu e cruce.Mi se pare ca semnifica curetenia Maicii Domnului,nu mai retin,ceva de genul.Deci,bine,ai trait ceva iesit din comun,dar cred ca nu ai voie sa te iei doar dupa capul tau de acum inainte.Nu stie foarte multe lucruri si spune lucruri gresite.Nu neg ca a trait,din contra,il cred,dar sa fie atent ce spune ca spune si lucruri gresite.

 6. FECIOARA inainte ,in timpul si dupa ce L-a nascut pe Fiul lui Dumnezeu,Domnul Nostru Iisus Hristos-aceasta este semnificatia stelutelor de pe umerii si crestetul Maicii Domnului,din cite stiu.
  Steaua cu opt colturi este a Sfintei Ortodoxii,intr-adevar.
  Eu il cred pe Marius,ma bucur pentru el,si-i doresc sa-l pastreze Dumnezeu in aceasta bucuriei a minunii dumnezeiesti si a recunostintei fata de Hristos si fata de Presfinta Nascatoare de Dumnezeu.

 7. Nu trebe sa judecam pe nimeni,Dumnezeu e singurul care ne-va judeca,totul e posibil,putini sunt alesi de el,dar din pacate an zilele noastre sunt considerati nebuni,paranoici…

 8. Vad multa judecata in exprimarile de aici. Poate ca cei ce se exprima au stat la masa cu Dumnezeu si L-au inteles pe deplin si, prin urmare, Dumnezeu le-a dat Adevarul, ca sa poata judeca om pe om. Cine stie?.. Orice e posibil..

  Eu unul habar n’am cat din ce spune acest om este Adevar. Ii doresc multa sanatate si sper ca Dumnezeu sa il lumineze si sa il aibe in grija mereu.

 9. Dupa ce am vizionat acest videoclip care mi s-a parut extraordinar, a doua zi….EVECTIV L-AM INTALNIT PE ACEST OM IN METROU LA STATIA UNIRII, deci asa ceva….nu am avut suficient curaj pe moment pt a merge si a vb cu el. Dar ce intamplare…..a doua zi!

 10. E experienta omului, e asemanatoare de ceea ce ne invata Scriptura dar nu la fel, deci ori ce marturie sau invatatura care se contrazice cu Scriptura e problematica, deci judeca-ti voi, de cine sa asculta de Scriptura sau de o expirienta unui om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *