Bill Gates vrea să reducă cu 10-15% populaţia planetei, prin vaccinuri!

Bill-Gates-vaccine

Miliardarul american Bill Gates a susţinut în cadrul conferinţei anuale în domeniul tehnologiei TED, că factorul principal pentru încălzirea globală este dioxidul de carbon, CO2, pe care noi, oamenii îl expirăm.

Acesta a explicat, printr-o ecuaţie ingenioasă, că metoda de a reduce cantitatea de CO2, este, reducerea populaţiei cu 10-15%. Cum are de gând miliardarul să facă acest lucru? Prin vaccinuri de sterilizare.

„Populatia globala este acum de 6,8 miliarde de oameni si vom ajunge la 9 miliarde de oameni in curand. Daca vom face o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale de reproducere, com putea sa scadem cifra asta cu 10-15%”, a spus acesta intr-o prezentare din cadrul TED.

Gates a folosit o ecuatie pentru emiterea dioxidului de carbon:

CO2=P X S X E X C

„P” reprezinta numarul populatiei, „S” este numarul mediu de servicii de persoana, „E” este valoarea medie de unitati de energie pe serviciu, si „C” inseamna media de CO2 emisa pe unitate de serviciu pe an. Potrivit acestuia, anual, 26 de miliarde de tone de dioxid de carbon intra in atmosfera, media per om fiind cam de 5 tone.
Dupa prezentarea acestei ecuatii, Gates si-a invitat audienta sa gaseasca modalitati de a „elimina” variabilele din formula matematica, pentru a diminua cantitatea anuala de CO2, in scopul temperarii fenomenului de incalzire globala. Si s-a oprit asupra primei variabile-populatia.
Organizatia sa, Bill & Melinda Gates Foundation, se ocupa masiv cu vaccinarea populatiei, fiind una dintre cel mai mari institutii finantatoare de programe de vaccinare gatuita indeosebi a copiilor din statele sarace.

Sursa: ortodoxia.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

7 răspunsuri

 1. Lili Ana spune:

  Ar trebui refacute padurile din toate tarile lumii si atunci copacii ar prelua CO2-ul si ar oxigena planeta reformand stratul de ozon.

 2. Bogdan spune:

  Si cine e atat de tampit sa faca acel vaccin? „Da, am sa fac acest vaccin ca sa mor, pentru binele planetei” WTF?

 3. parasca spune:

  Sa inceapa cu el si familia lui

 4. So spune:

  Prin definitie vaccinul e….. vaccin cu rolul lui, nu exista vaccin pentru sterilizare, ideea articolului e stupida si cel care l-a scris la fel!! Vaccinul e vaccin si sterilizarea e sterilizare, se poate face prin „n” metode, dar nu are a face cu un vaccin. Cred ca e un articol impotriva vaccinurilor si se scornesc tot felul de tampenii!!!

 5. delia spune:

  Da, vaccinul e vaccin -- un termen ce vine de la vaca -- caci din limfa infectata a vacii s-au produs primele vaccinuri de catre „taticul ” Jenner. In privinta autistului de la Microsoft -- de ce nu ne intrebam cu totii- pai daca asta chiar vrea sa ajute copiii din tarile sarace -- de ce nu le foreaza la africani de ex. fantani pentru apa potabila sau sa le faca niste canalizari -- in loc sa ii indoape cu vaccinuri -- in numele scopurilor nobile cu care se lauda ca le are? Sa nu uitam ca aceste vaccinuri se dau la greu bebelusilor care au doua sisteme complet imature si anume sistemul imun si sistemul nervos. Sa ne intrebam de ce e plin azi de boli auto-imune si neurologice………. Sa nu uitam si faptul ca un organism ce sufera de o boala auto-imuna nu va mai fi un organism capabil de reproducere -- sau va transmite genetic aceste slabiciuni auto-imune. Sa nu uitam ca sistemul imun uman nu este nici azi pe deplin cunoscut- stim doar ca 80% din el se afla in intestinele noastre -- aviz celor ce sustin ca alimentatia nu ar avea prea mare importanta pentru lupta cu bolile infectioase -- sic ! Sa nu uitam ca pentru cele mai urate boli de azi -- bolile neurologice, auto-imune, bolile inflamatorii cronice, alergiile, etc nici azi nu exista un tratament ce le poate vindeca si la marea majoritate -- la capitolul cauze zace CAUZE NECUNOSCUTE sau CAUZE GENETICE !!!!

  • Anda Marin spune:

   Bravo, Delia!
   Ma bucur ca mai comenteaza si oameni care stiu despre ce vorbesc…
   Poate se mai lumineaza un picut si cei care cred ca vaccinul (in principiu si indiferent care) este benefic, ca, deh… „vaccinul e vaccin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.