CIPUL… pentru cine nu credea până acum! Profețiile SE ÎMPLINESC (video)

un-hacker-si-a-montat-sub-piele-un-mic-stick-de-memorie-wireless_1

În timp ce majoritatea oamenilor au auzit despre pericolele pașapoartelor și a altor documente electronice, susținînd că acest timp încă nu a sosit, în lume deja se implantează cipuri sub piele. De luat în vedere că nu mai este mult pînă acest fapt va deveni obligatoriu. Distribuiti acest material!!!

VIDEO – Va rugam sa urmariti tot reportajul!

loading...

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. Irina spune:

  Sa nu uitam ca va fi un cip mult mai performant, cvare de altfel a si aparut, este vorba de nano cipul, avand la baza nano- tehnologie care nici nu se vede cu ochiul liber si care se va aplica prin incrustarea unui tatuaj de culoarea pielii si acest dispozitiva va comunica cu adn-ul sistemul nervos si creerul uman. Pr Elpidie spune clar ca aceste cipuri care se baga sub piele sunt doar prefigurarea adevaratei peceti. Termenul pecete insasi inseamna incrustare si nu introducere. Binentele ca pr spune ca in nici un caz sa nu acceptam nici aceste cipur premergatoare pecetii.

 2. Genesys spune:

  Daca ar fi si tradus ar fi mai bine…

 3. George spune:

  Daca nui traduceti continutul, dialogurile--e de geaba, numai cine stie engleza intelege.

 4. Beniamin Buliga spune:

  De la,, SEMN” la cip e o diferență foarte mare, nu are nimic in comun una cu alta, hai sa nu mai facem noi completari si pareri care nu-și au rostul. Evident ca este de condamnat cipul si nu cred ca va putea cineva sa forțeze cateva miliarde de oameni să-l primească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.