Dumnezeu nu ascultă rugăciunile celor care amestecă practicile orientale și credința creștină

yoga

Dumnezeu nu asculta rugaciunile celor care amesteca practicile orientale si credinta crestina. Aceste practici sunt proceduri straine de neamul nostru, de mentalitatea noastra si nu sunt nascute prin Hristos si pentru Hristos. E un fel de fatarnicie a rugaciunii, o inselare. Amesteca lucrurile ca sa ne para adevarate: yoga, de pilda, cu rugaciunea lui Iisus.

Ca de la cer la pamant este deosebirea de mare! Sunt vrajitoare si vrajitori care au cate o icoana la ei. Si se uita la icoana si spun niste lucruri, niste ghicituri. E o inselare a credinciosilor care cer aceasta «consultatie» de la vrajitoare. Nu se poate impaca Duhul lui Dumnezeu cu minciuna aceasta, cu aceasta fatarnicie. Dupa faptele lor ii veti cunoaste. Acesti oameni, care amesteca rugaciunea lui Iisus cu yoga, daca ne uitam atent la viata lor, vedem ca de obicei calca pe alaturi. Viata lor e alta. Chiar in yoga se întampla niste lucruri foarte discutabile. Multe necuviinte. Cei care fac yoga stiu la ce ma refer.

Parintele Sofian Boghiu | luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. dan spune:

    Cei care amestecă practicile orientale și credința creștină nu-L cunosc pe Dumnezeu, se roagă altcuiva care-i duce în înșelare. Deci Dumnezeu chiar daca îi și aude, nu le împlinește rugăciunile pentru că nu Îi sunt adresate.

  2. Ionut spune:

    Speechless. Cat adevar se ascunde dincolo de acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.