În America, tot mai mulţi studenţi SUSŢIN UCIDEREA COPIILOR după naştere. Motivaţia: Viaţa unui nou-născut este INFERIOARĂ faţă de cea a unui PORC

nou_nascut

Tot mai mulţi studenţi americani sunt de acord cu “avortul postnatal”, adică uciderea copiilor după naştere, afirmă liderii a două organizaţii de peste Ocean. Liderii de la Created Equal şi Survivors of the Abortion Holocaust susţin nu doar că unii studenţi sunt de acord cu uciderea bebeluşilor, dar şi a copiilor până la 5 ani, pentru că aceştia nu ar avea “conştiinţă de sine”.

Întâlnim tot mai mulți oameni, în aproape toate campusurile vizitate, care consideră acceptabil moral să se ucidă cu regularitate bebeluși după naștere. Deși acest punct de vedere este încă perceput drept șocant de majoritatea oamenilor, el capătă tot mai multă popularitate”, a spus Mark Harrington directorul organizaţiei Created Equal, citat de stiripentruviata.ro.

Kristina Garza, purtătoarea de cuvânt a Survivors of the Abortion Holocaust, afirmă că studenţii cu tendinţe ucigaşe îşi aleg argumentele din ideile lui Peter Singer, omul care a scris în 1979 că “bebelușii umani nu se nasc conștienți de sine sau capabili să priceapă faptul că există în timp. Ei nu sunt persoane [… prin urmare] viața unui nou-născut este inferioară ca valoare față de viața unui porc, a unui câine sau a unui cimpanzeu.” Aceasta mai declară că pentru susţinătorii avortului este foarte uşor să adopte astfel de idei: “Pentru cei care sunt ferm pro-avort, aceștia înțelegând că avortul ucide o ființă umană, este foarte ușor să accepte uciderea unei ființe umane după naștere. Există această noțiune, frecvent întâlnită în campus, că este OK să fie omorâți bebeluși întrucât, cumva, nu devenim oameni până când nu avem conștiință de sine.”

Aceasta spune că Singer este una lecturile cele mai întâlnite ce li se recomandă studenţilor în campusurile americane.

În acest an, doi experţi publicau în revista Journal of Medical Ethics un argument în favoarea uciderii copiilor nou-născuţi, pentru că ar fi “irelevanţi din punct de vedere moral”. 

Tot în 2014, Comisia Europeană a refuzat să adopte o rezoluţie prin care copiii care supravieţuiesc avortului să aibă dreptul la îngrijire medicală, în ciuda faptului că până acum s-au înregistrat sute de astfel de cazuri, bebeluşii fiind lăsaţi să moară. Sursa: aici

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Irina spune:

  Cretini,criminali,dezaxati,dgradarea rasei umane!
  Aici s-a vrut sa se ajunga!
  Opriti-va degeneratilor!

 2. razvan spune:

  Te apuca greata cand citesti asa ceva.

 3. Nu merita sa fie studenti sint criminali in conceptii iar pina la fapta este un pas sau a fost deja facut pasul .

 4. Intrarea in tarile civilizate ale lumii nu inseamna preluare viciilor si a relelor care sint dealtfel in toata lumea ci preluarea civilizatiei pe care o doresc toti si care nu inseamna imbracaminte de cersetori sau din ghetourile americane , nu inseamna dezmat si nu inseamna nu conteaza cit de lung ai parul ; haina face pe om inseamna ca omul trebuie sa fie imbracat decent si curat , nici ca fariseii care isi plimbau filacteriile nici neimbracati la Nunta Mielului.

 5. George spune:

  Ar trebui inchisi pe viata in spitale de nebuni sau executati acesti indivizi

 6. Alex spune:

  Asa mor civilizatiile, ori din degradare morala, ori din insuficienta technologica, se pare ca oameni vor disparea din ambele motive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.