Prefer să fiu cu creierul spălat și prost, dar să stau cu femeia în pat, nu cu un handralău păros, care să rămână el gravid!

pr calistrat chifan

Grecia cea mai ortodoxa țară și leagănul bizantinismului, a îngenunchiat în fața acestei mizerii: Legalizarea căsătoriilor gay!

Ați văzut ce înseamnă?

Și-au votat un președinte ateu, Alexis Tsipras, care a semnat această lege pentru niște bani. Vedeți ce înseamnă să te încurci cu oameni de nimic?

Și ei, cea mai ortodoxă țar-, pentru c- nu sunt multe, avem Rusia creștină, Serbia creștină și câteva… Dar noi avem fericirea, că avem tradiția de 2000 de ani și la noi pământul este implementat.

Ei spun de noi că poporul e prost, e tâmpit, e spălat pe creier.. păi e normal că folosesc acești termeni ca să ne facă să ne rușinăm.

„Da domule, prefer sa fiu cu creierul spălat și prost, dar să stau cu femeia în pat, nu cu un handralău păros, care să rămână el gravid! „

Trebuie să fim demni și să mărturisim acest gen de credință: Sunt de acord cu creația lui Dumnezeu, cu Referatul Biblic și cu prezența lui Adam și Eva.

Deci Referatul Biblic nu este o poveste, nu este o metaforă, Evanghelia nu este învechită… vedeți, de la asta se creează un haos.

Nu ne putem juca cu Cuvintele lui Dumnezeu și ale Scripturii.

Nu în mod fatalist, fundamantalist sau fanatic..pe mine nu mă interesează cine vrea să creda în Dumnezeu, pe mine mă interesează să cred eu. Important este ca eu să fac fapte bune, nu mai interesează cine se roagă, important este ca eu să mă rog. Deci eu nu sunt condiționat de nimeni, ca să fiu cu Hristos, decât de conștiința și de voința mea.

„Doamne, luminează întunericul inimii mele!”

Noi avem nevoie de lumină în inimă, să realizăm diferența dintre poftă și păcat și dintre plăcere și abuz. Deci pofta te împinge la păcat, dar abuzul te impinge la plăcere. Când depășești limita normalului, superi pe Dumnezeu!

Parintele Calistrat Chifan

Predica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.