Rugăciunea pe toate le pune în rânduială. Și așa s-a dus ura, s-a risipit iuțimea, tulburarea, dorința de răzbunare, și s-a liniștit familia

În casele unora este mare tulburare. Nu se împacă soțul cu soția, nu se iubesc frații. Se bat, se judecă, se ceartă și este mare neorânduială.

Și atunci, văzând biata mamă atâta zbucium în familia ei, sau tata, sau bunicul, care este mai credincios, pune mâna pe un acatist al Maicii Domnului, îngenunchează undeva singur într-o cameră și începe a se ruga: „Maica Domnului, liniștește casa noastră, liniștește pe tata, pe mama, pe copii, pe ceilalți și dă-le înțelegere, dragoste și alinare”.

Rugăciunea pe toate le pune în rânduială. Trebuie doar să cerem ajutor de sus și să credem cu tărie că Dumnezeu ne ascultă și poate să facă ceea ce la oameni este cu neputință.

„Și așa s-a dus ura, s-a risipit iuțimea, tulburarea, dorința de răzbunare, și s-a liniștit familia. Datorită cui? Maica Domnului cu mila ei, cu îndurarea ei, a coborât mila lui Dumnezeu peste acele suflete care o cheamă în ajutor”.

Părintele Ilie Cleopa

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.