Sf. Nectarie şi Sf. Ioan Rusul au vindecat o femeie bolnavă de cancer în stadiu terminal

sf_ioan_rusul2

Femeia, foarte grav bolnavă şi fără nici o şansă de supravieţuire din partea doctorilor, i-a visat într-o seară pe Sfântul Nectarie şi pe Sfântul Ioan Rusul, care i s-au prezentat, promițându-i că se va însănătoși.

Într-o zi, o elevă din clasa a XII-a, Cristina P., îmi spune: „Doamna profesoară, mama mea a fost vindecată de Sfântul Nectarie şi Sfântul Ioan Rusul, fiind în fază terminală a cancerului”.

Ne-a istorisit cum mama ei, atât de grav bolnavă şi fără nici o şansă de supravieţuire din partea doctorilor, i-a visat într-o seară pe Sfântul Nectarie şi pe Sfântul Ioan Rusul, care i s-au prezentat, promițându-i că o vor face bine. Fiica mai mare a doamnei lucra în Grecia. A auzit şi ea de minunile Sfinţilor Nectarie şi Ioan Rusul şi de visul mamei, s-a dus la mormintele lor, în insula Eghina la Sfântul Nectarie şi în Evvia la Sfântul Ioan Rusul. S-a rugat cu lacrimi pentru mama ei şi a primit de acolo ulei de la candelele ce se aflau la sfintele lor morminte. A adus uleiul acasă mamei, care cu rugăciuni şi multă nădejde în puterea lui Dumnezeu ce lucrează prin sfinţi, s-a vindecat în chip minunat.

Extras din ”Sfântul Nectarie minuni în România”, ediție îngrijită de Ciprian Voicilă, Ed. Egumenița, 2010, pag. 290-291

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.